Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις! (δελτίο αντιπληροφόρησης)

Ο αντιδραστικός εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Σανιδάς ξαναχτύπησε ζητώντας από την διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης να γίνει προκαταρκτική εξέταση για τις καταλήψεις κτιρίων που ανήκουν στο δημόσιο, σε ΝΠΔΔ, ανάμεσά τους και εκείνα των ΑΕΙ και ΤΕΙ - με προφανή στόχευση τις καταλήψεις μέσα σε σχολές και συγκεκριμένες πολιτικές καταλήψεις που λειτουργούν εδώ και πολλά χρόνια.

Ο εισαγγελέας ζητά «να διακριβωθεί για ποιό λόγο τα καθ ύλην αρμόδια όργανα, δεν έχουν μεριμνήσει για την αποβολή των καταληψιών. Επίσης, αν στα υπό κατάληψη ακίνητα λαμβάνει χώρα και παραπέρα έκνομη δραστηριότητα απ τους καταληψίες, όπως διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή ή κατασκευή όπλων και εκρηκτικών» - έξοχος τρόπος να κάνεις και εντύπωση, όπως και να προϊδεάσεις για τις προθέσεις σου...

Και, τέλος, η απειλή: ο εισαγγελέας ζητά να ελεγχθούν ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες των διαχειριστών των κατειλημμένων κτιρίων σε περίπτωση που δεν κάνουν τίποτα για την εκκένωση των καταλήψεων. Δήμαρχε για σένα χτυπάει η καμπάνα….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παραδόσεις

Παραδόσεις
Δείτε τη! αξίζει!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP