Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Ανατιρατσιστικό συλλαλητήριο 9 Ιούλη

ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ 9 ΙΟΥΛΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ 7ΜΜ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΝΔ-ΛΑΟΣ
ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΣΤΟΠ ΣΤΙΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ
ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΓΗ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ
ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΤΩΡΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ

Καλούν:
Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδος. Αφγανική Κοινότητα Ελλάδος, Ένωση Αφρικανών Γυναικών, Μαροκινή Κοινότητα, Κοινότητα Μπαγκλαντές, Ένωση Φιλιππινέζων Μεταναστών ΚASAPI, ΟΛΜΕ-Συνδικάτα,
Συντονιστικό Μεταναστευτικών και Αντιρατσιστικών οργανώσεων,
Επιτροπή κατά του Συμφώνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ

Στις 9 Ιούλη σας καλούμε να βγούμε ενωτικά, μαζικά και μαχητικά στους δρόμους για να πούμε ένα ηχηρό όχι στα ρατσιστικά μέτρα ΝΔ-ΛΑΟΣ!
Η κυβέρνηση της ΝΔ υλοποιώντας την ρατσιστική ατζέντα του ΛΑΟΣ προχωρά σε μέτρα σε βάρος των μεταναστών και των προσφύγων που προκαλούν οργή και αγανάκτηση. Φτιάχνει στρατόπεδα συγκέντρωσης, εφορμά με διαρκείς επιχειρήσεις σκούπα της Αστυνομίας, προχωρά σε μαζικές απελάσεις-εξπρές με ειδικές πτήσεις. Αντί για άσυλο και στέγη οι πρόσφυγες θα αντιμετωπίζονται, μετά την ψήφιση τροπολογίας ,με φυλάκιση μέχρι 12 μήνες για παράνομη είσοδο. To ίδιο ισχύει και για τους μετανάστες χωρίς χαρτιά.
Αλλά ακόμη και οι νόμιμοι και παλιοί μετανάστες θα θεωρούνται «επικίνδυνοι για την δημόσια ασφάλεια» και θα χάνουν την άδεια παραμονής και θα απελαύνονται αν τους έχει ασκηθεί δίωξη για αδίκημα που επιφέρει ποινή τριών μηνών!
Άνθρωποι κατατρεγμένοι από τους πολέμους και την φτώχεια και την καπιταλιστική βαρβαρότητα από χώρες όπως το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, το Ιράκ, την Σομαλία, το Μαρόκο αντί για αλληλεγγύη και φιλοξενία βρίσκονται αντιμέτωποι με μια Ευρώπη-φρούριο.
Είμαστε αντίθετοι με την εφαρμογή των μέτρων του ρατσιστικού Σύμφωνου Μετανάστευσης και Ασύλου της ΕΕ που ήδη Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι έχουν υιοθετήσει ενισχύοντας την Ακροδεξιά και τους φασίστες. Η επίθεση της κυβέρνησης της ΝΔ έχει ανοίξει τον δρόμο για τις φασιστικές και ρατσιστικές επιθέσεις του ΛΑΟΣ και της Χρυσής Αυγής στις γειτονιές.
Ενωμένοι διαδηλώνουμε για να μην αφήσουμε να γίνουν οι μετανάστες αποδιοπομπαίοι τράγοι για την χρεοκοπία της πολιτικής της κυβέρνησης που φορτώνει στις πλάτες μας απολύσεις και κλεισίματα επιχειρήσεων φουντώνοντας την ανεργία όπως με τον Ελεύθερο Τύπο.
Για μας οι μετανάστες δεν είναι εχθροί αλλά σύμμαχοι για κοινούς αγώνες.
Όλοι και όλες μαζί, ενώνουμε τις δυνάμεις μας για να σταματήσουμε την επίθεση σε βάρος των μεταναστών.
Να απαιτήσουμε να προχωρήσει τώρα η νομιμοποίηση των μεταναστών χωρίς χαρτιά και να δοθεί άσυλο και στέγη στους πρόσφυγες. Να μην γίνει κανένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και να σταματήσει τώρα το κυνηγητό της Αστυνομίας. Να απομονώσουμε τις ρατσιστικές υστερικές κραυγές του ΛΑΟΣ και των νεοναζί που προωθούν πογκρόμ σε βάρος των μεταναστών.

rd : 6/7/2009 12:01 μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παραδόσεις

Παραδόσεις
Δείτε τη! αξίζει!

  © Free Blogger Templates Columnus by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP